Chevron golv – ett högklassigt val

Vi är experter på att lägga Chevron golv! Vår kunskap och kunnighet inom en av världens mest lyxiga parkett bygger på en långvarig erfarenhet inom branschen och ett duktigt team av hantverkare. Chevron golv är en parkett inte lik någon annan parkett. Den har varit ett självklart val för många kungligheter och andra högt ansedda personer. Versailles är bara ett exempel där sådana parkettgolv föredrogs framför andra. Parkettgolv av den typen innebär en större investering som lönar sig i längden. Oavsett vilken parkett du väljer håller den i minst 50 år, men i de flesta fall upp till 100 år. Vi hjälper gärna till vid val av parkett och ger användbara råd om vad som skulle passa bra i just ditt hem.

Chevron golv

Vi erbjuder både solid- & lamellparkett

Idag skiljer vi huvudsakligen mellan två typer av chevron golv, nämligen solid och lamell. Med en solid parkett menas att golvet består exempelvis endast av ek eller något annat träslag. Solid parkett är också mellan 16 till 21 mm tjock. En lamellbaserad chevron parkett har en annan struktur. Toppskiktet består av ek, sedan läggs det till björkbaserad krysslamell med en tjocklek på 14 eller 16mm. En solid parkett kan normalt slipas 4 eller 5 gånger, medan en lamellparkett endast klarar av att slipas 3 eller 4 gånger. Överlag är lamellbaserad chevron golv stabilt och vi rekommenderar den om fastigheten använder golvvärme.

Få hjälp med val & läggning av Chevron golv

Vi hjälper som golvläggare i Stockholm hjälper gärna till vid val av passande parkett både när det kommer till material och läggning. Vi levererar lamellbaserad och solid chevron golv antingen med eller utan fasning och slipar den oftast efter installation. Vi erbjuder även en oregelbunden fasning om du skulle önska det. Att priset spelar stor roll vid val av parkett är vi medvetna om. För att lägga en offert brukar vi oftast be våra kunder att få komma på husbesök för att mäta ytan, ge förslag om passande alternativ och göra en kalkyl. Skulle du inte ha tid eller möjlighet för ett sådant besök kan vi självklart försöka att göra en preliminär beräkning per telefon. Ring oss gärna för mer information!